ضعف نخبگان سیاسی، علمی،دینی استان در تبیین حوادث اجتماعی و هدایت افکارعمومی
در هرجامعه ای نخبگان فرهنگی ، اجتماعی ، سیاسی و اجرایی نقش مهم و تعیین کننده ای در تبیین حوادث اجتماعی و هدایت افکارعمومی مردم آن جامعه می توانند ایفا نمایند. تنها موضوعات مهم سیاسی مبنای موضوع گیری و هدایت و یا بسیج افکار عمومی نمی باشد بلکه موضوعات مهمی هم چون ؛ فرهنگ مردم ودین مردم ، حوادث غیر مترقبه ای همچون زلزله و سیل هم می توانند موضوع هدایت افکار عمومی قرار بگیرند.توهین به آیه های مقدس قرآن کلام خداوند، نه تنها یک موضوع سیاسی و مورد اختلاف بین سردمداران استکبار جهانی علیه اسلام نیست بلکه یک موضوع دینی و اجتماعی و فرهنگی عمومی است که به همه علاقه مندان به دین و مذهب و تمامی دین داران جهان با هر باور دینی بر می گردد و تعلق دارد.
وقتی بزرگان علمی و سیاسی و اجرایی استان در اتفاقات و حوادث جهانی و منطقه ای و کشوری با افکار و عمومی و مردم همراه نیستند و به نوعی می توان گفت؛ دچار یک نوع عقب ماندگی اطلاعاتی و خبری و تحلیلی هستند از چنین کسانی نباید انتظار داشت که پیشقراول مردم و هدایتگر افکار آنان باشند.
باید پرسید؛ وقتی حادثه ی مهمی مانند سیل مرگبار پاکستان و توهین به قران که دومی می تواند به نوعی سنجش افکار دین داران ، برای اظلاع از میزان وفاداری و حساسیت آنان به باورهای دینی باشد، چرا این اتفاقات، مورد بی توچهی قرار می گیرند و هیچ گونه واکنشی نشان داده نمی شود و مردم دراین باره بی تفاوت سرد برخورد می کنند؟ آیا به این دلیل نیست که در انتقال اطلاعات و اخبار به مردم همه چیز بیان نمی شود و مردم واقعیت مطلب را از منابع دیگری می گیرند و به سخنان متولیان حود بی اعتنا می شوند؟
بزرگان قوم باید در تحلیل و دریافت های ذهنی خود از این حوادث و نقش منفی این اتفاقات در آینده سیاسی و فرهنگی مردم مطلع باشند تا بتوانند مردم را درجریان اهداف شوم مجریان و هادیان این حوادث قرار دهند. واز طرفی ، نخبگان سیاسی و علمی استان نباید منتظر خروش و حرکت مردم باشند و سپس خود را برای موج سواری و بهره برداری های سیاسی و ... به صف مردم برسانند و اظهار نظر کنند
اگر رهبری پیام صادر نمی کردند واظهار نظری نداشتند معلوم نبود ؛ این آقایان به عمق موضوع پی ببرند و حساس شوند.
برای تبین و تشریح اهداف شوم توهین کنندگان به مقدسات مسلمانان ، برگزاری تجمعات مردمی در اماکان سر بسته و باز در تمام مناطق شهر و روستا بدون بهره برداری باندی و حزبی و سیاسی از حضور مردم ، لازم و ضروری است. در این گونه اجتماعات باید وحدت بین تمام سلایق سیاسی مردم و اجتماع حفظ شود و نباید به نیت های ناپاک ومغرضانه به خاطر غلبه به رقیب ، شعار انحرافی سرداد و به سلیقه و باور گروهی از مردم به خاطر حضور در اجتماعات توهین کرد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر