فطعاً اینان، افرادی نبوده اند که با اقدامی خودجوش و سرخود و منافی امنیت اجتماعی ، درمقابل تربیون عمومی و در حضور متولیان امنیتی و با عشق به امام به فرزند ایشان ، در مجلسی که رهبری و شحصیت های کشوری حضور دارند ، این رفتار را از خود نشان بدهند . مسلم این اقدام ، نتیجه هماهنگی قبلی التهاب آفرینان سیاسی جامعه بوده است.
متولیان امنیتی به راحتی می توانند شناسنامه این افراد گزینش شده برای این حرمت شکنی را پیدا نمایند . وقتی افراد برای حضور در این بزرگداشت از تمام استان ها با هزینه های آن چنانی گزینش می شوند ، پیدا کردن خاطیان کار ساده ای نیست . که گفته اند:
گر زباغ رعيت ملك خوردسيبي ....... غلامان برآرند درخت از بيخ
اگر مسئولین امنیتی و قضایی و نمایندگان مجلس و شخصیت های علمی و سیاسی در مقابل این مهم سکوت کنند آغازی بر حرمت شکنی هایی خواهد بود که دامن همه را خواهد گرفت.
*********
مـتــن کــامــــل سخنان ناتمام سید حسن خمینی در 14 خرداد در حرم امام خمینی(ره)
سید حسن خمینی:
روز درگذشت امام، روزی بسیار تلخ و جانگداز است
پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران - تهران حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی مراسم بیست و یکمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (س) را لحظاتی گرانقدر دانست و گفت: روز درگذشت امام ما، روزی بسیار تلخ و جانگداز است. رحلت امام عظیم الشان یادآور رحلت پیامبر گرامی اسلام است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، وی با بزرگداشت یاد و نام فرزندان و یاران امام و همچنین شهدای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی اظهار داشت: در کنار مرقد مطهر جا دارد از همه کسانی که بر گردن این جامعه حق دارند، به بزرگی یاد کنیم.
سید حسن خمینی به تقارن ولادت امام خمینی و فاطمه زهرا از یک طرف و تقارن این دو مناسبت با ارتحال امام اشاره کرد و گفت: خداوند بزرگ تقارنی را در این روز قرار داده است که مبین یک ویژگی بزرگ است.
یادگار امام افزود: خداوند امام را در شرایطی به جامعه ما ارزانی داشت که این جامعه مشمول ویژگی های متفاوتی بود. سالها و دهه های پایانی قرن گذشته دارای ویژگی هایی بود که امام در میان آنها رشد کرد و بالید و با رشد در آن فضا، در زندگی خود به موقعیت های ممتازی رسید که می بینیم.
یادگار امام در این لحظه که از ابتدای سخنرانی، با شعارها و رفتارهای دون شأن مراسم سالگرد امام مواجه بود، خطاب به عده ای از شعار دهندگان گفت: هنوز بیست سال از رحلت امام نگذشته است. اجازه بفرمایید ... .
سید حسن خمینی سپس لحظاتی سکوت کرد و به سخنان خود ادامه داد: شرایطی که امام در آن رشد کرد شرایطی بسیار ممتاز و متفات بود.
در میان سخنرانی سید حسن خمینی شعارهای «مرگ برمنافق»، «مرگ بر ضد ولایت فقیه»،« ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند» و...، سر میداده میشد که وی چندبار درخواست کرد که به وی اجازه داده شود بتواند سخنرانیاش را ادامه دهد.
وی گفت: اگر دوستان بنای شعار دارند بهتر است اجازه دهند من قدری صحبت کنم و وقتی رهبری در جایگاه قرار گرفتند طبیعتا نسبت به این بزرگوار ابراز احساسات میکنیم.
یادگار امام باز از عده شعار دهنده خواست تا آرام شوند و از آنان درخواست کرد برای ظهور حضرت مهدی(عج)، شادی روح امام(س) و سلامتی همه خدمتگذاران جامعه اسلامی صلوات های مکرر بفرستند.
این صلوات ها و توصیه ها افاقه نکرد و عده شعار دهنده در میان بهت و ناراحتی عمیق دوستدارن امام به شعار دادن ادامه دادند.
سید حسن خمینی همچنین درپاسخ جمعیتی که شعار "ما اهل کوفه نیستیم، علی تنها بماند " سرمیدادند، تأکید کرد: قطعاً همینطور است.
سید حسن خمینی خطاب به این عده گفت: امیدوارم عزاداریتان مقبول باشد. در این جمع تعداد زیادی هستند که از عده اندکی که شلوغ بازی می کنند، بیزارند. در بیرون از این صحن هم مردم علاقمند به استماع سخنان هستند. اجازه بدهید من چند دقیقه ای صحبت کنم. شأن مراسم امام این نیست که می کنید.
در این هنگام یادگار امام از ادامه سخنرانی منصرف شد و اظهار داشت: من از خداوند متعال پوزش می طلبم ... از او می خواهم ما را با اولیای خود محشور دارد.
وی در پایان گفت: تا بوده چنین بوده. هنوز بیست سال از ارتحال امام نگذشته است ... . برای شادی روح امام همه با هم فاتحه ای قرائت کنیم و با این سخن ، حجت الاسلام و المسلین سید حسن خمینی یادگار گرانقدر امام سخنرانی خود را در بیست و یکمین سالگرد ارتحال امام خمینی ناتمام گذاشت.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر